HI SILL PLUS

zakiszacz bakteryjny

premix dodatków do kiszonki

 

naturalnie – zakiszanie

  • szybki start
  • dobra kiszonka
  • bezpieczna pryzma

wskazania:

– do zakiszania sianokiszonki

Skuteczne zakiszanie zapewnia odpowiednia kompozycja bakterii kwasu mlekowego, aktywnych w pierwszej fazie zakiszania oraz właściwych dla stabilizacji kiszonki.

Stymulanty mikrobiologiczne – składniki stymulujące bakterie, pozwalające uzyskać ich maksymalną aktywność natychmiast jeszcze przed aplikacją na pryzmę.

Bakterie kwasu octowego powodują hamowanie rozwoju drożdży i pleśni, zagrzewania, strat wartości odżywczej, pogorszenia smaku po otwarciu pryzmy.

pojemnik 150 g (na 50 t świeżego plonu)

 

Topmleko, ul. Elbląska 34, 10-672 Olsztyn, www.topmleko.pl, tel.: 785 515 141, topmleko@topmleko.pl
Realizacja: virtualmedia.pl

Informujemy, że wszystkie Twoje dane są chronione uwzględniając aktualne przepisy RODO. Korzystamy również z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Prawem Telekomunikacyjnym.

Administrator Danych
Polityka Prywatności
Akceptuję